Få Monica som bisidder

Bisidder til samtaler på jobcenter

Bisidder til dialog møder på skolen

Bisidder til samtaler i jobcentret

Drømmer du om at gå til dit næste møde i jobcentret med ro i maven og en følelse af at være med til at skabe den kommende fremtid. Så lad mig hjælpe dig.

Genkender du at være stresset og presset over de "trusselsbreve" du modtager fra jobcentret, som giver dig angst for om du får dine dagpenge/sygedagpenge og følelsen af at blive endnu mere presset end du var i forvejen ved tanken om næste møde med din sagsbehandler. 

Leder du efter en måde at kunne komme igennem denne tid som dagpengemodtager eller som sygemeldt. Vil du gerne have en følelse af at få den hjælp og støtte fra din sagsbehandler som du har brug for og hjælp til at komme godt tilbage til arbejdsmarkedet. Så kontakt mig og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg har tidligere arbejdet for og i jobcentret og ved hvor svært det kan være at være en del af "systemet". Jeg har erfaring med på dagpenge området og sygedagpengeområdet og kan hjælpe dig med at forstå og tale det "sprog" det kræver at være en del af det system.

Bisidder til dialog møder på skolen

Drømmer du også om at få mere handling og virkning af de aftaler der bliver lavet til dialog møderne i institutionen eller på skolen og genkender du følelsen af at møderne ikke får den effekt du drømmer om for dit barn. Leder du samtidig efter nogen som kan hjælpe dig til at forstå "systemet" indefra og få det mest optimale ud af den proces der er sat i gang omkring dit barn, så kontakt mig for at høre hvad jeg kan hjælpe dig med. 

Som tidligere ansat som Familierådgiver i PPR, har jeg en del erfaring i, hvordan man kan få mest ud af de dialogmøder der holdes omkring dit barn. Desuden en støtte og hjælp til hvad I som familie kan spørge ind til for at opnå den bedste støtte og hjælp for jeres barn i institutionen eller skolen.

Leder du efter en tid?